Andergie deelt graag kennis

Delen is vermenigvuldigen! In de energietransitie is het belangrijk om expertise en kennis met elkaar te delen om zodoende met elkaar te leren. Wil je meer weten over een onderwerp laat het ons dan weten, wellicht publiceren we dan de volgende keer daarover of kunnen we je direct al helpen aan een goede set aan bronnen.

Op wekelijkse basis deelt Andergie oprichter Rob Biemans leuke berichten en kennis over de energietransitie Rob Biemans | LinkedIn

Emissieloos werken: hét thema van twee grote opdrachten die Andergie uitvoerde

Het afgelopen jaar richtte Andergie zich op twee grote opdrachten met het thema emissieloos werken; één gericht op het analyseren van en adviseren over verschillende laadscenario’s bij het versterken van de IJsselmeerdijk, en het andere met als opdracht het realiseren van een handreiking voor laadinfrastructuur bij dijkversterkingsprojecten. In dit artikel lees je over de opdrachten, het belang ervan, het proces en het eindresultaat. Ook word je op de hoogte gebracht over de workshop die Andergie aanbiedt op basis van de opgedane kennis tijdens deze twee opdrachten.
Lees verderEmissieloos werken: hét thema van twee grote opdrachten die Andergie uitvoerde

Een nieuwe rol op de energiemarkt: ‘Als CSP’er werken we aan een toekomst met meer flexibiliteit

Rob Biemans werd samen met Jesse Schrama geinterviewd door Enexis over de ontwikkeling van de CSP rol in de markt en bij ENGIE: Ontdek de opkomst van de 𝗖𝗼𝗻𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗣𝗿𝗼𝘃𝗶𝗱𝗲𝗿 (CSP) in de energiemarkt en hoe zij de sleutel kunnen zijn tot een flexibeler en efficiënter elektriciteitsnet. In dit artikel wordt uitgelegd hoe CSP's zoals ENGIE samenwerken met netbeheerders om congestie op het net te voorkomen. Ben je benieuwd naar de uitdagingen die CSP's tegenkomen en de impact die hun werkzaamheden kunnen hebben op zowel bedrijven als gewone mensen? Lees dan verder en ontdek hoe deze innovatieve rol de energiemarkt transformeert en bijdraagt aan een groenere toekomst voor ons allemaal.
Lees verderEen nieuwe rol op de energiemarkt: ‘Als CSP’er werken we aan een toekomst met meer flexibiliteit