Support

Support

De kogel is door de kerk: je hebt een belangrijke beslissing genomen. Hartstikke goed! Vaak duurt dat alleen al lang genoeg. Je wilt nu geen tijd meer verliezen. Helaas… Tijdgebrek zorgt ervoor dat je de zaken zelf niet goed kunt uitzoeken, niet in gang kunt zetten en niet kunt begeleiden. Geen zorgen, je bent op de juiste plaats. Andergie neemt je deze zaken uit handen. Een abstract idee naar een concrete uitvoering brengen is een expertise die Andergie beheerst.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De markt in de energietransitie heeft veel partijen met overlappende diensten. Goed uitvragen in het voortraject en het gewenste geleverde resultaat vooraf in kaart brengen, zorgen voor een succesvol project. Daarom vraagt Andergie meerdere offertes uit, vergelijkt en verwerkt deze. En komt vervolgens met een eenduidig keuzedocument, zodat het project loopt volgens de uitgangspunten die zijn bedacht.

Een goede begeleiding is het andere halve werk

Je blijft graag betrokken bij de planning, kosten en uitgangspunten van je project tijdens de realisatie. Vertrouwen is goed en controle maakt dat vertrouwen nog beter doordat je op de hoogte wordt gehouden van de doorlooptijden, kosten en relevante details in de uitvoering.