HIER ZIJN WE GOED IN

Diensten

Onze diensten

Interim

Passie voor de energietransitie, kennis van de energiemarkt én het analytisch vermogen en de slagkracht om haarscherp te sturen op specifieke thema’s en teams.

Inzicht

Geen gebakken lucht, alleen heldere inzichten en feiten over energie, infrastructuur, de energiemarkt en haar spelers.

Support

Een krachtige en efficiënte coördinatie voor de uitvoering van jouw grote en kleine operationele energie-uitdagingen.

Waarmee helpt
Andergie jou?

Waarmee helpt Andergie jou? Alle diensten staan in het teken van de energietransitie. De expertise is groot en de hulpvaardigheid minstens net zo. Wil jij hulp bij verandering en aanpassing? Laten we de mouwen opstropen. Niet alleen, maar samen met jou zodat je uiteindelijk zelfstandig verder kan. Heb je ondersteuning nodig of wil je een energiekwestie gefaciliteerd hebben? Dat kan. De energietransitie brengt veranderingen met zich mee. Door adaptief aan te sluiten op je hulpvraag zorgen we dat je de verandering succesvol aanpakt.

Wat doen we dan precies? Andergie zet op interimbasis een project of programma neer en stuurt teams via deze werkwijze aan. En door middel van eenvoudige inzichten en workshops worden klanten geholpen bij het ontwikkelen van kennis. Dat gebeurt op alle facetten van de energietransitie. En heb je sporadisch een vraag en heb je support nodig? Ook dan staat Andergie voor jou klaar en ondersteunt je in samenwerking met partners. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden in de energiemarkt. De route is bij Andergie bekend en we nemen je bij de hand naar jouw eindresultaat.