Interim

Interim

Ken je dat? Je wilt sterk inzetten op een bepaald thema, de visie binnen het bedrijf rechttrekken of een andere kwestie aanpakken. En daarvoor blijkt uit alles; je hebt extra handen en voeten nodig. Evenals een flinke portie meer denkcapaciteit. Je zoekt iemand die verder kijkt dan de neus van jouw organisatie lang is. Een scherpe geest in combinatie met een dosis daadkracht, die tijdelijk bijspringt. En o ja, je hebt ook nog nieuwe expertise nodig.

Andergie helpt je uit de brand en helpt je aan een interimmanager of -consultant die voor jou de kar trekt. Uiteraard uitgerust met de juiste expertise en ervaring. Een interim die analytisch en doortastend is en die de organisatie snel in kaart brengt. Oftewel, een tijdelijke kracht die de eindverantwoordelijkheid draagt en het veranderingsproces van A tot en met Z faciliteert. En die daar ook open en direct over communiceert, want dat is wat je bij Andergie kan verwachten.  

Andergie begeleidt het proces goed

Andergie staat voor een pragmatische aanpak en met doelgerichte en bekende methodes worden kansen en risico’s in kaart gebracht. Zo begeleidt Andergie het proces, zodat jouw bedrijf de implementatie of new business implementeert en kansen benut. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen. Samen met jou, het team en het bedrijf. Met plezier, zodat we met elkaar en met een gezonde dosis humor richting het eindresultaat toe werken.

Bij Andergie is relevante kennis aanwezig

Je kunt niet alles zelf doen en je kunt niet alle kennis van de wereld bezitten. Externe kennis is waardevol en vaak nodig bij nieuwe ontwikkelingen. Fuseer je die externe kennis met de reeds aanwezige bron van kennis in de organisatie, dan is dat een zeer krachtige samenvoeging.

Kennis is macht. Andergie deelt haar macht in de vorm van kennis over de energiemarkt. Zo zetten we samen de juiste stappen. Andergie levert jou graag haar diverse expertises uit de markt en van partners. Zo word je geholpen met daadkracht om een stap verder met jouw gewenste implementatie, project of nieuwe dienst te komen