Inzicht

Inzicht

De energietransitie of een bepaald thema daarin heeft je interesse. Of je bent benieuwd naar een methode die jou helpt, zodat je een verandering duurzamer, sneller en slimmer doorvoert. Wat de reden ook is: je wilt jouw kennis over de energietransitie uitbreiden. Bij Andergie zit je dan helemaal goed! Andergie geeft je inzicht in jouw gewenste energietransitie onderwerp of voegt periodiek kennis toe aan jouw organisatie. Daarvoor gebruiken wij ons netwerk, partners en handige infographics en workshops. Rondom welke onderwerpen van de energietransitie helpt Andergie jou?

Onze expertises:

  • De energietransitie in vogelvlucht;
  • De marktpartijen in de energiebranche;
  • De regionale energiestrategieën;
  • Het elektrisch rijden en laden;
  • Het energienet van Nederland en haar congestieproblematiek.

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen zorgen voor opbouw van kennis en vaardigheden. Interactie en kennisverdieping: daar gaat het over in de workshops en trainingen van Andergie. Leren op basis van ervaring en waarbij de trainer een stuk kennis toevoegt. En waarbij je die kennis middels praktijkcases richting en in de dagelijkse praktijk operationaliseert. Loop jij ergens tegenaan en wil je een workshop of training volgen? Neem dan contact op!

Infographics creëren overzicht en inzicht

Een infographic brengt de kern van complexe materie in de energietransitie in één overzicht terug naar de basis. De infographics worden gedeeld via blogs en LinkedIn. Andergie maakt deze ook voor je op maat als je dat wilt. Zodat jouw team continu leert. Wil jij de kennis van jouw eigen organisatie over de energietransitie stapsgewijs verbeteren? Dan zijn standaard er programma’s die op maat worden aangepast op jouw behoefte.