Energize: op een leuke manier samen ideeën bedenken om energie te besparen

Wil jij op een leuke en makkelijke manier met je team aan de slag om energie te besparen? Speel dan met je collega’s het Energize kaartspel.

Hoe werkt het?

Het kaartspel bevat kaarten met Archetypen die het creatieve brainstormproces stimuleren. Je verzamelt alle ideeën van de brainstorm per Archetype op het Energize Canvas en de Energize Action List. Na de brainstorm kun je meteen aan de slag met alle acties.

Energize is gebaseerd op de Six Thinking Hats van Edward de Bono. De methode is bedacht en ontworpen door Andergie om energiebesparend gedrag te stimuleren.

Het spel kan volledig zelfstandig met het team worden gespeeld of professioneel worden begeleid door Andergie. Het is daarnaast mogelijk om de set met eigen logo en huisstijl aan te passen aan je organisatie of klanten.

Kosten

Wil je professioneel begeleid worden in het werken met dit spel? Kies voor de mogelijkheid van facilitatie door een consultant van Andergie en krijg een volledig verzorgde brainstorm tot 2 uur voor een groep tot 8 personen, inclusief intakegesprek met de opdrachtgever en uitwerking na de brainstorm voor het team ter naslagwerk. Als leuke toevoeging krijgt iedere deelnemer na de brainstorm zijn eigen Energize kaartenspel! Totale kosten € 969,- excl BTW.

Wil je het spel zelfstandig spelen? Kies voor een losse set van het Energize kaartenspel voor €39,- excl BTW en als leuke toevoeging krijg je een persoonlijke uitleg ter voorbereiding en je kan direct met volle energie aan de slag!